Home > Nieuws > Nieuwsbericht
03-02-2021 Gezocht: Junior communicatieadviseur die Rethink op de kaart zet!
Gezocht: Junior communicatieadviseur die Rethink op de kaart zet!

Rethink, het gezamenlijke initiatief van de kunststof- en rubber producerende en verwerkende industrie in Nederland, is op zoek naar een junior communicatieadviseur. Ben jij die aanpakker die de communicatie voor de rubber- en kunststofindustrie helpt mee te ontwikkelen en uit te voeren?

In ons communicatieteam ontbreekt het geluid, de ervaring en het inzicht van de millennial.
Dat voeg jij toe en daarom is jouw taak: 

  • Het ontwikkelen van een strategie voor onze sociale media en deze ook uit te voeren. Doel is actief en gericht te communiceren met onze doelgroepen. 
  • Vanuit de strategie voorstellen doen voor concrete communicatiemiddelen, zoals de website, een persbericht, toolkit voor leden en bericht of video uitingen op de sociale media platforms, zoals LinkedIn, Twitter en Instagram. Je krijgt alle ruimte je voorstellen uit te voeren.
  • Je organiseert of ondersteunt bij bijeenkomsten voor Rethink.  

Functie-eisen:
-    Afgeronde opleiding Communicatie of Journalistiek (HBO-niveau);
-    Het vermogen om onze strategie te helpen doorontwikkelen en om te zetten naar succesvolle social media uitingen;
-    Teamspeler met goede communicatieve en sociale vaardigheden;
-    Affiniteit met de maakindustrie, in het bijzonder de rubber- en kunststofindustrie;
-    Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wij bieden:
We bieden je een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Onder begeleiding van de communicatiedeskundigen van NRK en PlasticEurope Nederland ga je aan het werk. Je kunt snel aan de slag en werkt vanaf het NRK-kantoor, aan de Loire 150 te Den Haag. Rethink biedt je een boeiende en gevarieerde omgeving met veel contacten en ruimte je snel te ontwikkelen.

Achtergrondinformatie Rethink
Met Rethink zetten we ons actief in als belangrijke (gespreks)partner binnen de Nederlandse economie en samenleving. Of dit nu gaat over kunststof en rubber in het algemeen, of over daaraan gerelateerde maatschappelijke thema’s en specifieke onderwerpen. De aangesloten bedrijven maken bijzondere en waardevolle producten en zien het als hun taak om dat op een zo duurzame en efficiënt mogelijke manier te doen. We zijn er trots op om dat te laten zien! We willen onze kennis en visie delen en onze betrokkenheid bij maatschappelijke discussies vergroten en versterken. En daar hebben we jou bij nodig! Neem ook een kijkje op de website www.rethinkplastics.nl

Meer informatie:
Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Josepha van Kollenburg, 06 - 52 82 35 18.
Stuur je sollicitatie (motivatie en cv) aan Rethink, Josepha van Kollenburg, josepha.vankollenburg@plasticseurope.org.