Home > Nieuws > Nieuwsbericht
13-09-2020 Neem deel aan de enquête over Additive Manufacturing en win ...
Neem deel aan de enquête over Additive Manufacturing en win ...

3D-printing van kunststoffen blijft zich ontwikkelen. Het groeit steeds meer uit tot een geaccepteerde kunststofverwerkingstechniek, die voor specifieke producten, series en toepassingen meerwaarde kan bieden én dus ook nieuwe kansen. Om die kansen als industrie optimaal te kunnen benutten en te stimuleren, willen we u vragen deel te nemen aan en industriebrede enquête over Additive Manufacturing. 

De enquête is opgezet door zeventien organisaties, waaronder ook de NRK. Het doel is om een beter zicht krijgen op (het gebruik van) Additive Manufacturing in Nederland en Vlaanderen. Met de verzamelde data kunnen we beter inspelen op de vragen en behoeftes van de industrie.

Er staat iets tegenover
Deelnemers aan de enquête maken kans op een van de tien exemplaren van The 3D Printing Handbook van 3DHUBS of de hoofdprijs: een gratis print ter waarde van € 1.000. Op het einde van de enquête kunt u een kopie van de resultaten aanvragen.

Ga direct naar de enquête

Deelnemende organisaties:
De deelnemende organisaties zijn 3D-print magazine3DMZ (3DMakerszone)BerenschotBinder3DBrainport Eindhoven, BrightlandsEasyfairs, Flam3D,  Flanders Make,  IndustrialfairsInnovatieve MaterialenJakajimaMikrocentrumNRKTechnishow MagazineVLAIO en Vlamef.