Home > Nieuws > Nieuwsbericht
06-12-2019 Gratis uw product redesignen of opschalen massaproductie
Gratis uw product redesignen of opschalen massaproductie

Wilt u uw product gratis laten redsignen of opschalen naar massaproductie, maar ontbreekt de tijd en kennis? Er staan 30 studenten van de Hogeschool van Amsterdam (Industrial Design Engineering) voor u klaar. In 20 weken tijd ontwikkelen ze voor u een geïntegreerd ontwerp, inclusief detail engineering.

Na 10 succesvolle projecten in de afgelopen jaren kunt u als bedrijf ook aankomend jaar met uw opdracht meedoen. De studenten onderzoeken de meest passende productietechniek en kijken naar optimalisatie in functionaliteit, modulariteit en kosten. Ze worden hierbij gecoacht door een professioneel team van productontwikkelaars en docenten.

Misschien wilt u uw huidige productaantallen opschalen met een andere productietechniek of de haalbaarheid van een product laten uitzoeken? Of u heeft een nieuw productidee en wilt dit laten uitwerken. Mogelijke projecten zijn bijvoorbeeld behuizingen met kunststof delen of een opvouwbaar frame met kunststof delen. Het kost u slechts 1 man week maar het bespaart u 4 man jaar aan inspanning! De studenten volgen de afstudeerrichting Industrial Design Engineering die gericht is op het ontwikkelen van producten voor massaproductie.

  • Aanmelden: tot uiterlijk 10 januari 2020, via mail aan Marc Barends,  
  • Looptijd: Het project loopt van februari - juni 2020.
  • Vragen of reacties naar Marc Barends, Hogeschool van Amsterdam, Faculteit Techniek, Opleiding Industrial Design Engineering, 06 - 211 589 48, www.startuptech.nl