Home > Agenda > Bijeenkomst
01-09-2021 Directeurendiner Kunststofketen NRK PVT en NRK Verpakkingen


Op woensdag 1 september organiseren NRK PVT Kunststofverwerkers en NRK Verpakkingen het jaarlijkse Directeurendiner voor de kunststofketen. Wij zijn dit jaar te gast op de prachtige locatie van Landgoed Zonheuvel in Doorn, waar de koks een heerlijk diner voor ons bereiden.

Dit jaar is het een bijzonder Directeurendiner. Het is namelijk tevens de afsluiting van de eerste werkdag van de nieuwe NRK-directeur Harold de Graaf. Voor alle aanwezigen is het een goede gelegenheid om deze avond met Harold kennis te maken.Als thema is dit jaar gekozen voor 'Reputatie en Imago'. Tussen de verschillende gangen zijn er twee inspirerende intermezzo's die aansluiten op dit thema. Het eerste intermezzo wordt verzorgd door Wim Schrauwen, directeur van de Else Groep. Hij vertelt over de Else Groep Academy, die is opgericht om personeel in te werken en op te leiden. U hoort alles over de aanleiding, de opzet en de ervaringen.
Het tweede intermezzo is van Harry van Aken van In Actie Media. Harry verzorgt de aftrap van de NRK PVT Rethink campagne 'Hoe duurzaam maakt u het?'. Hierin presenteren de leden van NRK PVT in een snelle vlog hun duurzame product en proces. Tijdens het diner wordt de eerste vlog getoond. 

Klik hier om u aan te melden

Voor wie?
Het Directeurendiner is exclusief bestemd voor directeuren van bedrijven uit de kunststofketen en genodigden. 

Aanmelden en kosten
Het directeurendiner is gratis toegankelijk voor leden van NRK PVT Kunststofverwerkers en NRK Verpakkingen. Als u geen lid bent van deze branches zijn de kosten € 125 per couvert. 

RIVM-richtlijnen corona
Vanzelfsprekend respecteren wij tijdens deze bijeenkomst de dan geldende richtlijnen van het RIVM.

Programma

Combineer het diner met de Algemene Ledenvergadering
Voorafgaand aan het Directeurendiner vindt om 15.30 uur (inloop vanaf 15.00 uur) de Algemene Ledenvergadering plaats van NRK Verpakkingen en van NRK PVT Kunststofverwerkers. Bij uw registratie kunt u aangeven of u hierbij aanwezig bent.

Klik hier om u aan te melden